Vaaliteemat

Eduskunta­vaalit 2023 - Vaaliteemani

Pirkanmaa on perheyritys

Perhe monine muotoineen on yhteiskuntaa koossa pitävä perusyksikkö. Siksi Pirkanmaan pitää tarjota jokaisessa kunnassaan yhdenvertaiset mahdollisuudet olla ja elää – töiden, koulutuksen ja terveyspalvelujen ääressä.

Kotiseuturakas Jussi pitää Pirkanmaan puolta ja ajaa paikallisia asioita. Kangasalan kaupunginhallituksen puheenjohtajana hän on vahvasti vaikuttamassa myös kotikaupunkinsa kehitykseen.

#eduskuntavaalit #pirkanmaa #jussihaavisto #tahtoajataitoa #kokoomus #eduskuntaan2023

Asiat liikkeelle – väylät auki alueelliselle menestykselle

Suur-Pirkanmaalla on alimitoitettuja väyliä, jotka on kehitettävä energiaviisaiksi. Energiaviisas liikkuminen vaatii tehokkuutta valtakunnan sisäisiltä tie-, rautatie- ja lentoyhteyksiltä, jotka luovat mahdollisuuksia elinkeinoelämälle, vaihtoehtoja kodin valitsijalle sekä joustavuutta töissä käymiseen. Kipeästi kaivattuihin parannuksiin on saatava rahaa.

Tarvitaan Jussin tahtoa ja taitoa, jotta asiat nytkähtävät liikkeelle.

#eduskuntavaalit #pirkanmaa #jussihaavisto #tahtoajataitoa #kokoomus #eduskuntaan2023

Nuori on kannattava sijoitus – ei kuluerä

Sanonnan mukaan tarvitaan kylä kasvattamaan lapsi. Siksi perheitä ei pidä jättää yksin, varsinkaan oppimisvaikeuksien, vanhempien ongelmien tai kouluväkivallan kasatessa esteitä nuoren kasvamisen polulle. Kun
tehostaminen ja kulukuri ovat yhteiskuntaa ohjaavat mantrat, on helppoa nähdä nuoriso pelkkänä menoeränä.

Yrittäjä kuitenkin tietää, mitä eroa on kululla ja sijoituksella – jokainen nuoreen kohdistettu euro on sijoitus tulevaan hyvinvointiin, uusiin ajatuksiin ja huomisen Suomeen.

#eduskuntavaalit #pirkanmaa #jussihaavisto #tahtoajataitoa #kokoomus #eduskuntaan2023